Visszaélésbejelentési irányelvek

 A CETIN Hungary Zrt. működésének középpontjában az átláthatóság és az etikus magatartás áll. Visszaélésbejelentési szabályzatunk az integritás és az elszámoltathatóság kultúrájának előmozdítása iránti elkötelezettségünk bizonyítéka.

Visszaélésbejelentési szabályzatunk kulcsfontosságú mechanizmusként szolgál a munkavállalók, a vállalkozók és az érdekelt felek számára, hogy jelentsenek minden észlelt vagy gyanított helytelen magatartást, csalást vagy etikai szabálysértést a szervezeten belül. Hiszünk abban, hogy a biztonságos és bizalmas bejelentési lehetőség megteremtése alapvető fontosságú az olyan munkahely fenntartásában, ahol mindenki úgy érzi, hogy a megtorlástól való félelem nélkül beszélhet.

A visszaélésbejelentési irányelvek bevezetésével célunk az, hogy megerősítsük a szervezetünkön belüli bizalom alapjait, elősegítsük a nyitottság kultúráját, és fenntartsuk az etikus magatartás legmagasabb szintű normáit. A CETIN Hungary Zrt.-nél hiszünk abban, hogy az integritás nem csupán egy az értékek közül – ez a lényege annak, hogy kik is vagyunk.

Fő elemek

Bizalmas bejelentés
Biztonságos csatornákat biztosítunk az egyének számára, hogy a megtorlástól való félelem nélkül jelenthessék az aggályaikat. Ez biztosítja, hogy a bejelentők bizalommal fordulhatnak hozzánk, tudva, hogy személyazonosságuk védve lesz.
Egyértelmű bejelentési eljárások
Szabályzatunk egyértelmű bejelentési eljárásokat határoz meg, megkönnyítve az egyének számára az aggályok bejelentését. A bejelentési folyamatot egyszerűsítettük, hogy ösztönözzük az időben történő és hatékony kommunikációt.
A megtorlásmentesség biztosítása
 Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy megvédjük a bejelentőket a megtorlás minden formájától. Szabályzatunk határozott intézkedéseket tartalmaz a jóhiszemű bejelentők védelmére, hangsúlyozva elkötelezettségünket az etikus bejelentésekhez támogató környezet megteremtése iránt.
Alapos vizsgálati protokollok
Minden beérkezett bejelentést alapos és pártatlan vizsgálatnak vetünk alá. Szervezetünk elkötelezett abban, hogy minden szükséges lépést megtegyen a bejelentett problémák azonnali és megfelelő kezelése érdekében.
Rendszeres képzések és tudatosságnövelő programok
Annak érdekében, hogy szervezetünk minden tagja jól tájékozott legyen a bejelentési politikával kapcsolatban, rendszeres képzéseket és tudatosságnövelő programokat szervezünk. Ez a proaktív megközelítés megerősíti ó átláthatóság iránti elkötelezettségünket, és az etikus viselkedés érdekében ösztönzi a kollektív felelősségvállalást.

Lépjen kapcsolatba velünk

Szöveg az azonosításhoz CAPTCHA frissítése
*Kötelezően kitöltendő
Cím
CETIN Hungary Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Seat: H-2045 Törökbálint, Pannon út 1.
Registration No.: Cg. 13-10-042052
Kapcsolat
Telefon: +36209525555   E-mail: visszaeles@cetin.hu