Az élet velünk 

Banner

Well-being programunk

Well-being programunk részeként minden hónapban változatos és érdekes aktivitásokkal várjuk kollégáinkat. Arra törekszünk, hogy a fizikai és a mentális egészséget egyaránt előtérbe helyezzük. 

Irodánk és környezetünk

  • Edzőterem és szauna
  • Minden csütörtökön kutyanap az irodában
  • Kávé
  • Télen friss gyümölcsöt, nyáron pedig gyümölcslevet kínálunk az irodában
  • Gyönyörű kilátás az irodából
  • Munkavégzési lehetőség a kertben és a teraszon
  • Étterem, kávézó és italautomaták az irodában

Vállalati Társadalmi Felelősségvállalás

Bemutatjuk a CETIN Hungary CSR programját!
A CETIN Hungary célja, hogy a szervezet és az egyének együtt fejlődjenek. Büszkék vagyunk valamennyi kollégánk értékes hozzájárulására, akik kivételes munkája és szakértelme jelentősen hozzájárul sikereinkhez. E kiemelkedő teljesítmények elismeréseként a CETIN munkavállalói számára szavazást szervezett, hogy jelöljenek személyeket a Champion of the Year díjra, amellyel az év során nyújtott kiemelkedő teljesítményt ismerik el. 
Németországból érkezett az évi 50 milliárd forintos nettó árbevételt megközelítő CETIN Hungary élére Kübler-Andrási Judit, aki olyan magától értetődően beszél nemrég megszerzett vezérigazgatói pozíciójáról, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy nők nagy technológiai cégeket vezetnek. A gyengébbik nem erősségein túl a CETIN és a Yettel kapcsolatáról, a vállalati kultúrák közti különbségekről és a fiatal cég terveiről is beszélt a Marketing&Media magazinnak a szakember.
A globális trendekkel összhangban már Magyarországon is megalakultak az első telekommunikációs infrastruktúraszolgáltatók: a három hazai mobilszolgáltató közül kettő külön cégbe szervezte infrastruktúrája egy részét. De mi a ráció és az üzleti modell a lépések mögött? A fenti kérdésekre vendégszerzőnk válaszol.

Vállalati Társadalmi Felelősségvállalás

Bemutatjuk a CETIN Hungary CSR programját!
A pályaválasztás többnyire a középiskolában dől el, és a támogató környezet hiánya miatt kevesebb lány választ mérnöki és technológiai pályát – derül ki a CETIN Hungary Zrt. kutatásából. A független, integrált távközlési infrastruktúraszolgáltató ezen kíván változtatni azzal, hogy a Nők a Tudományban Egyesülettel (NaTE) partnerségben ingyenes tehetséggondozó programot indított középiskolás lányok számára.
A technológia és a mérnöki tudományok folyamatosan fejlődő világában nem csak a férfiaknak kell megtalálniuk a helyüket; ez olyan terület, ahol bárki boldogulhat, aki szenvedélyes és elszánt. Ez a meggyőződés a Lányok Napja sarokköve – olyan nap ez, amelyet a tizenéves lányok támogatásának és bátorításának szenteltek, hogy azzá váljanak, akivé csak akarnak.
2022 szeptemberében a CETIN Hungary támogatta a súlyosan hátrányos helyzetű gyermekek életkörülményeinek javításával és a fiatalok esélyegyenlőségének előmozdításával foglalkozó Határtalan Szív Alapítványt Esztergomban.