Legfontosabb hírek a CETIN Hungary-ről

CETIN Hungary minden fontos hírét egy helyen összegyűjtöttük ezen az oldalon, ha az legfrissebb híreket, sajtóközleményeinket, érdekességeket munkatársainkról, vagy fenntarthatósági céljainkat és eredményeinket keresi. 

Sajtóközlemények

Hamar eldől, hogy a lányok nem lesznek mérnökök

Új HR-vezető a CETIN Hungary Zrt.-nél

Két új vezetővel erősít a CETIN Hungary

Legfrissebb történeteink

Az SD-WAN technológia lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy az elavult tűzfalakat, routereket és WAN-optimalizáló eszközöket egyetlen eszközzel váltsák ki. Ez minimalizálja a hardverigényeket és az energiafogyasztást, emellett az egész stratégia fenntartható és magas biztonságot nyújt. Az elmúlt időszak jelentős visszhangot keltő eseményei, legyen szó járványokról vagy kibertámadásokról, kiemelt figyelmet irányítanak a kiberbiztonságra. Ezen kihívásokra reagálva a CETIN olyan biztonságos SD-WAN-megoldást kínál ügyfeleinek, amely nemcsak védelmet nyújt, hanem minimalizálja a hardveres infrastruktúra terjedelmét és csökkenti az energiafogyasztást is, ezáltal értéket teremtve ügyfelei számára. A CETIN által kínált megoldás összhangban van a vállalkozások azon céljaival is, hogy a digitális átállást környezetbarátabb módon valósítsák meg. Az adatvédelem és a kiberbiztonság ma már elengedhetetlen összetevői az üzleti életnek, mivel ezek részeit képezheti az alkalmazások felhőbe költöztetése, a papírmentesség, valamint az utazási igényeket és költségeket csökkentő új e-folyamatok bevezetése. Az ehhez vezető úton a szervezeteknek – fenntarthatósági kezdeményezéseik támogatása, illetve a felhalmozott informatikai eszközök számának csökkentése érdekében – gyakran korszerűsíteniük kell elavult hálózati és informatikai infrastruktúrájukat.
A CETIN Hungary célja, hogy a szervezet és az egyének együtt fejlődjenek. Büszkék vagyunk valamennyi kollégánk értékes hozzájárulására, akik kivételes munkája és szakértelme jelentősen hozzájárul sikereinkhez. E kiemelkedő teljesítmények elismeréseként a CETIN munkavállalói számára szavazást szervezett, hogy jelöljenek személyeket a Champion of the Year díjra, amellyel az év során nyújtott kiemelkedő teljesítményt ismerik el. 
A CETIN Hungary egy rádió-hozzáférési hálózatra vonatkozó többszolgáltatós hálózatmegosztási együttműködés részese Magyarországon. Ez azt jelenti, hogy a CETIN által kiépített és üzemeltetett mobilhálózatot több kereskedelmi szolgáltató végfelhasználói számára nyújtott kommunikációs szolgáltatásokhoz is használják.
A pályaválasztás többnyire a középiskolában dől el, és a támogató környezet hiánya miatt kevesebb lány választ mérnöki és technológiai pályát – derül ki a CETIN Hungary Zrt. kutatásából. A független, integrált távközlési infrastruktúraszolgáltató ezen kíván változtatni azzal, hogy a Nők a Tudományban Egyesülettel (NaTE) partnerségben ingyenes tehetséggondozó programot indított középiskolás lányok számára.
Budapest legújabb városrészében lakóingatlanok, irodák, közösségi terek, üzletek és egy szálloda is található. A fejlesztő várakozásai alapján 2030-ra 25-30 ezer ember fog itt élni és dolgozni. Mivel napjainkban a lakók és az üzleti élet is elvárja a megfelelő hálózati és mobillefedettséget, különösen fontos volt a megfelelő hálózati kapcsolathoz szükséges infrastruktúra megteremtése.
A technológia és a mérnöki tudományok folyamatosan fejlődő világában nem csak a férfiaknak kell megtalálniuk a helyüket; ez olyan terület, ahol bárki boldogulhat, aki szenvedélyes és elszánt. Ez a meggyőződés a Lányok Napja sarokköve – olyan nap ez, amelyet a tizenéves lányok támogatásának és bátorításának szenteltek, hogy azzá váljanak, akivé csak akarnak.
A CETIN Hungary hálózatfüggetlen beltéri antennarendszere segített a Balaton déli partján található új luxusszálloda legjobb minőségű hálózati kapcsolatának kiépítésében. A Mövenpick Balaland Resort Balaton Szántódon, Somogy megyében található.
Németországból érkezett az évi 50 milliárd forintos nettó árbevételt megközelítő CETIN Hungary élére Kübler-Andrási Judit, aki olyan magától értetődően beszél nemrég megszerzett vezérigazgatói pozíciójáról, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy nők nagy technológiai cégeket vezetnek. A gyengébbik nem erősségein túl a CETIN és a Yettel kapcsolatáról, a vállalati kultúrák közti különbségekről és a fiatal cég terveiről is beszélt a Marketing&Media magazinnak a szakember.
A CETIN Hungary független beltéri antennarendszere támogatta a tokaji luxusszállodát hálózati kapcsolatának kiépítésében. A nemrégiben átadott Minaro Hotel Tokaj MGallery a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Csurgó-völgyben található.
Megmutatás 1 címzett 9 a következőből: 14