Legfontosabb hírek a CETIN Hungary-ről

CETIN Hungary minden fontos hírét egy helyen összegyűjtöttük ezen az oldalon, ha az legfrissebb híreket, sajtóközleményeinket, érdekességeket munkatársainkról, vagy fenntarthatósági céljainkat és eredményeinket keresi. 

Sajtóközlemények

Az ingatlanfejlesztések modernizálásában működik együtt a Kopaszi Gát és a CETIN Hungary

Eredményes évet zárt a CETIN Hungary

Együttműködési megállapodást kötött a magyar kormány, a Yettel Magyarország Zrt. és a CETIN Hungary Zrt.

Legfrissebb történeteink

Az SD-WAN technológia lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy az elavult tűzfalakat, routereket és WAN-optimalizáló eszközöket egyetlen eszközzel váltsák ki. Ez minimalizálja a hardverigényeket és az energiafogyasztást, emellett az egész stratégia fenntartható és magas biztonságot nyújt. Az elmúlt időszak jelentős visszhangot keltő eseményei, legyen szó járványokról vagy kibertámadásokról, kiemelt figyelmet irányítanak a kiberbiztonságra. Ezen kihívásokra reagálva a CETIN olyan biztonságos SD-WAN-megoldást kínál ügyfeleinek, amely nemcsak védelmet nyújt, hanem minimalizálja a hardveres infrastruktúra terjedelmét és csökkenti az energiafogyasztást is, ezáltal értéket teremtve ügyfelei számára. A CETIN által kínált megoldás összhangban van a vállalkozások azon céljaival is, hogy a digitális átállást környezetbarátabb módon valósítsák meg. Az adatvédelem és a kiberbiztonság ma már elengedhetetlen összetevői az üzleti életnek, mivel ezek részeit képezheti az alkalmazások felhőbe költöztetése, a papírmentesség, valamint az utazási igényeket és költségeket csökkentő új e-folyamatok bevezetése. Az ehhez vezető úton a szervezeteknek – fenntarthatósági kezdeményezéseik támogatása, illetve a felhalmozott informatikai eszközök számának csökkentése érdekében – gyakran korszerűsíteniük kell elavult hálózati és informatikai infrastruktúrájukat.
A CETIN Hungary célja, hogy a szervezet és az egyének együtt fejlődjenek. Büszkék vagyunk valamennyi kollégánk értékes hozzájárulására, akik kivételes munkája és szakértelme jelentősen hozzájárul sikereinkhez. E kiemelkedő teljesítmények elismeréseként a CETIN munkavállalói számára szavazást szervezett, hogy jelöljenek személyeket a Champion of the Year díjra, amellyel az év során nyújtott kiemelkedő teljesítményt ismerik el. 
A CETIN Hungary egy rádió-hozzáférési hálózatra vonatkozó többszolgáltatós hálózatmegosztási együttműködés részese Magyarországon. Ez azt jelenti, hogy a CETIN által kiépített és üzemeltetett mobilhálózatot több kereskedelmi szolgáltató végfelhasználói számára nyújtott kommunikációs szolgáltatásokhoz is használják.
A pályaválasztás többnyire a középiskolában dől el, és a támogató környezet hiánya miatt kevesebb lány választ mérnöki és technológiai pályát – derül ki a CETIN Hungary Zrt. kutatásából. A független, integrált távközlési infrastruktúraszolgáltató ezen kíván változtatni azzal, hogy a Nők a Tudományban Egyesülettel (NaTE) partnerségben ingyenes tehetséggondozó programot indított középiskolás lányok számára.
Budapest legújabb városrészében lakóingatlanok, irodák, közösségi terek, üzletek és egy szálloda is található. A fejlesztő várakozásai alapján 2030-ra 25-30 ezer ember fog itt élni és dolgozni. Mivel napjainkban a lakók és az üzleti élet is elvárja a megfelelő hálózati és mobillefedettséget, különösen fontos volt a megfelelő hálózati kapcsolathoz szükséges infrastruktúra megteremtése.
A technológia és a mérnöki tudományok folyamatosan fejlődő világában nem csak a férfiaknak kell megtalálniuk a helyüket; ez olyan terület, ahol bárki boldogulhat, aki szenvedélyes és elszánt. Ez a meggyőződés a Lányok Napja sarokköve – olyan nap ez, amelyet a tizenéves lányok támogatásának és bátorításának szenteltek, hogy azzá váljanak, akivé csak akarnak.
A CETIN Hungary hálózatfüggetlen beltéri antennarendszere segített a Balaton déli partján található új luxusszálloda legjobb minőségű hálózati kapcsolatának kiépítésében. A Mövenpick Balaland Resort Balaton Szántódon, Somogy megyében található.
Németországból érkezett az évi 50 milliárd forintos nettó árbevételt megközelítő CETIN Hungary élére Kübler-Andrási Judit, aki olyan magától értetődően beszél nemrég megszerzett vezérigazgatói pozíciójáról, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy nők nagy technológiai cégeket vezetnek. A gyengébbik nem erősségein túl a CETIN és a Yettel kapcsolatáról, a vállalati kultúrák közti különbségekről és a fiatal cég terveiről is beszélt a Marketing&Media magazinnak a szakember.
A CETIN Hungary független beltéri antennarendszere támogatta a tokaji luxusszállodát hálózati kapcsolatának kiépítésében. A nemrégiben átadott Minaro Hotel Tokaj MGallery a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Csurgó-völgyben található.
Megmutatás 1 címzett 9 a következőből: 14