Tanulás és fejlődés

Elkötelezettek vagyunk munkatársaink tehetségének elismerése és fejlődésük támogatása iránt. Folyamatosan ösztönözzük a tanulást, és törekszünk a személyes és szakmai fejlődés előmozdítására.
Banner

Programok

Tudj meg többet a CETIN programjairól 

CETIN’s Got Talent 


A CETIN's Got Talent program lényege, hogy kiemeljük a vállalat legjobb tehetségeit, és hosszú távú fejlesztésként befektetünk oktatásukba és képzésükbe. A programba beválogatott tehetségek részt vehetnek az egyéni fejlesztésben, például coaching folyamatban, tréningeken és mentorálásban. A program célja, hogy segítse tehetségeinket az önreflexióban, az önfejlesztésben és az új soft és hard készségek elsajátításában. Kardinális fontosságú, hogy tehetségeinknek munkájukat és önfejlesztésüket segítő közösséget hozzunk létre.

Képzések és workshopok


A CETIN Hungary rendkívül fontosnak tartja, hogy munkatársai képzéseken és workshopokon is fejlődjenek. Az ilyen alkalmak segítenek abban, hogy munkatársaink aktívan fejlesszék soft skilljeiket és szakmai tudásukat.

LinkedIn Learning 


Munkatársaink hozzáférhetnek a LinkedIn Learning szolgáltatáshoz, ahol online kurzusokon vehetnek részt, és a világ minden tájáról származó nagyszerű szakemberektől tanulhatnak. A CETIN csapattagjainak ismerniük kell a legújabb trendeket, ezért támogatjuk fejlődésüket.