Esettanulmányok

Olvassa el, milyen projekteket valósítottunk meg, milyen hálózati megoldásokat kínálunk, és hogyan segítettünk partnereinknek.
Banner
Budapest legújabb városrészében lakóingatlanok, irodák, közösségi terek, üzletek és egy szálloda is található. A fejlesztő várakozásai alapján 2030-ra 25-30 ezer ember fog itt élni és dolgozni. Mivel napjainkban a lakók és az üzleti élet is elvárja a megfelelő hálózati és mobillefedettséget, különösen fontos volt a megfelelő hálózati kapcsolathoz szükséges infrastruktúra megteremtése.
A CETIN Hungary hálózatfüggetlen beltéri antennarendszere segített a Balaton déli partján található új luxusszálloda legjobb minőségű hálózati kapcsolatának kiépítésében. A Mövenpick Balaland Resort Balaton Szántódon, Somogy megyében található.
A CETIN Hungary független beltéri antennarendszere támogatta a tokaji luxusszállodát hálózati kapcsolatának kiépítésében. A nemrégiben átadott Minaro Hotel Tokaj MGallery a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Csurgó-völgyben található.
A CETIN Hungary szolgáltatófüggetlen ötödik generációs mobilhálózati (5G) kiscellás megoldások nyújtására is képes. A Digitális Jólét Nonprofit Kft. két 5G kiscella tesztprojekt megvalósítására írt ki nyílt uniós közbeszerzési eljárást, amelyet a kritikus rendelkezésre állást igénylő távközlési szolgáltatásokat nyújtó MVM Net Kft. (korábbi nevén AH Net Kft.) nyert el a CETIN Hungary Kft. hálózatfüggetlen, integrált infrastruktúraszolgáltatóval együttműködve. A projekt célja annak vizsgálata volt, hogyan lehet 5G hálózatokat gazdaságosan kiépíteni és üzemeltetni – majd később nagyobb léptékben, de környezettudatos módon bővíteni – különböző helyszíneken, például sűrűn lakott városi környezetben és mezőgazdasági területeken. Az ilyen jövőbeli hálózati megoldások kis cellák sűrű telepítését igénylik, 100-150 méterenként. A projekt Kecskeméten és Mezőhegyesen valósult meg.