Hatékonyan kezeljük az egyes szegmensek egyedi igényeit

A CETIN Hungary sokoldalú szervezet, amely az ügyfélszegmensek széles skáláját szolgálja ki, beleértve a kormányzati, logisztikai és gyártási szektort. Átfogó termékportfóliónkkal és személyre szabott megoldásainkkal hatékonyan kezeljük az egyes területek egyedi igényeit és kihívásait.

Operátorok

A CETIN Hungary magas színvonalú távközlési infrastruktúra-portfóliót üzemeltet, amely magában foglalja a mobil hozzáférési hálózati eszközök teljes körét, a kiterjedt gerinchálózatot és az aggregációs hálózatot. Infrastruktúra-portfóliónk révén a távközlési szolgáltatások egyedülálló kombinációját nyújtjuk. Helyzetünkből adódóan partnereink számára lehetővé tudjuk tenni a gyors és költséghatékony átállást az 5G-re.

Kormányzat

A távközlési hálózatok kritikus szerepet játszanak a hatékony és megbízható közrend- és katasztrófavédelmi (PPDR) szolgáltatások biztosításában, lehetővé téve a hatékony kommunikációt, koordinációt és reagálást vészhelyzetek és válsághelyzetek során. Emellett a drónok vezérlése – például a levegő-föld-levegő (AGA) alapú UTM-rendszerek – is komplex távközlési hálózati megoldásokat igényelnek. Amikor a közbiztonság a tét, a CETIN Hungary megbízható partnerként számos szolgáltatást kínál a PPDR és más kormányzati szervek számára, amelyek a legmegbízhatóbb, 100%-os rendelkezésre állású távközlési szolgáltatásokat igénylik.

Ipar

A modern mobilhálózatok elősegítik az IoT- (dolgok internete) alkalmazások és magánhálózati megoldások fejlődését, összekötik a gyártóberendezéseket, és támogatják a gyári automatizálást, a viselhető technológiát és a hatékony ipari folyamatokat. Az igényes ipari alkalmazásokhoz olyan korszerű megoldásokat kínálunk, amelyek biztosítják az ehhez szükséges pontosságot és sebességet. Emellett személyre szabott, az adott iparági követelményekhez illeszkedő, a modern 5G infrastruktúránkra épülő szolgáltatásszint-megállapodást (SLA) is tudunk nyújtani.

Ingatlanfejlesztés

Mind a kereskedelmi, mind a lakóingatlanok esetében a megbízható kommunikációs szolgáltatások elengedhetetlenek az ügyfelek megszerzéséhez és megtartásához, hiszen a vállalatoknak és a családoknak egyaránt szükségük van megbízható internetkapcsolatra és fejlett távközlési megoldásokra. A CETIN Hungary egyedülálló tapasztalattal rendelkezik a nagy igényű ingatlanok – például stadionok, ipari komplexumok, bevásárlóközpontok, szállodák – vagy magas lakóépületek komplex kapcsolódási megoldásainak kiépítésében. A CETIN Hungary képes hálózatfüggetlen távközlési infrastruktúrák kiépítésére és üzemeltetésére, amelyek képesek alkalmazkodni az otthoni munkavégzés és a digitális média következtében megváltozó internethasználathoz. Ez biztosítja, hogy a lakók álomotthonukban is mindig aktívak és online maradhassanak. Ehhez kapcsolódó legújabb sikertörténetünk a BudaPart projekt.

Logisztika

Egy olyan erősen versengő iparágban, mint a logisztika, elengedhetetlen a legújabb technológiák integrálása, a digitalizációs trendek követése és a fenntartható működés kialakítása. Az analóg folyamatok digitalizálása javítja a logisztikai vállalatok versenyképességét. E folyamatok megvalósításához azonban elengedhetetlen a modern távközlési infrastruktúra létrehozása, amely a különböző digitális platformok és megoldások – például OCR-kapuk, digitális ikerrendszerek és intermodális szállítás – alapjául szolgál. A CETIN Hungary segítséget nyújt a távközlési alapinfrastruktúra, valamint a privát mobilhálózat (PMN) kiépítésében, amely a folyamatoptimalizálás alapköve lehet.

Közlekedés és vasút

Korszerű távközlési hálózataink elősegítik és támogatják a vonatszerelvények közötti szélessávú, valós idejű kommunikációt, lehetővé teszik a vonatirányító rendszerek működését, zökkenőmentes koordinációt biztosítanak a vasútüzemeltetők között, és szélessávú kapcsolatot tesznek lehetővé a vonatszerelvényeken belül. Hálózati infrastruktúránk lehetővé teszi a jelzőrendszerek és az állomásirányítás hibátlan működését, ezáltal fokozva a vasúti és közúti közlekedés biztonságát és hatékonyságát. Támogatjuk a jövő autonóm mobilitási megoldásainak tesztelését és bevezetését is.