Munkatársaink

Vállalatunk értékét a tehetséges és elkötelezett szakembereink adják
Scroll
Banner

Területeink

Szakmai sokszínűségünk ellenére egy dolog biztosan összeköt bennünket: a lelkesedés, amivel a munkánkat végezzük.

Kereskedelemi terület

A CETIN kereskedelmi területén büszkék vagyunk szakértőinkre, akik nagyban hozzájárulnak a vállalat üzleti stratégiáihoz. A kulcsfontosságú kereskedelmi kezdeményezések alakítóiként és végrehajtóiként nélkülözhetetlenek vagyunk cégünk és távközlési szolgáltatásaink sikeréhez.
  

Biztonsági terület

A CETIN Hungary biztonsági csapata fáradhatatlanul dolgozik infrastruktúránk, adataink és munkatársaink védelmén, ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva. Három fő működési területünk a biztonsági elemzés, a biztonságtechnika és a fizikai biztonság. A projekttámogatással és a biztonságtudatosságra irányuló kezdeményezésekkel a csapatok az egész szervezetben érvényesítik a biztonságot szem előtt tartó gondolkodásmódot.
 

Pénzügyi terület 

A CETIN Hungary pénzügyi csapata a távközlési ágazat egyedi kihívásai között navigálva létfontosságú szerepet játszik a vállalat stabilitásában és növekedésében. Tevékenységünk kiterjed a pénzügyi tervezésre és jelentésekre, teljesítményelemzésre, logisztikai menedzsmentre, a beszállítói kapcsolatok kezelésére és a beszerzési folyamatokra. A CETIN pénzügyi csapatához való csatlakozás izgalmas lehetőséget kínál annak, aki egy dinamikus iparágban szeretne dolgozni, és jelentős hatást gyakorolni a szervezet pénzügyi sikerére és növekedésére.
 

Hálózati stratégiai, tervezési és fejlesztési terület

Csapatunk a távközlési innováció élvonalában áll. A CETIN-nél magasan képzett szakemberek dolgoznak a színfalak, a képernyők és a bázisállomások mögött. Mérnökeink a zökkenőmentes távközlési szolgáltatások építészei, akik elkötelezetten dolgoznak a zavartalan kapcsolat biztosításán, a jövő mobilhálózatának tervezésén és kiépítésén. Büszkék vagyunk arra, hogy magasan képzett, világszínvonalú mérnökökből álló csapattal dolgozunk együtt. A kiválóságra való törekvésünk biztosítja, hogy szolgáltatásunk minden aspektusa nemcsak megbízható, hanem jövőbiztos is legyen, ami az iparág élvonalába helyez minket. Csapatunkban a szakértelem és a jó csapatszellem egyaránt elsődleges fontosságú. Sikerünkhöz minden egyes tagunk nélkülözhetetlen. Csatlakozz hozzánk, és ragadd meg a lehetőséget, hogy a távközlési terület legkiválóbb elméi mellett dolgozhass.

Üzemeltetési terület 

A CETIN üzemeltetési osztálya felelős országos távközlési hálózatunk zökkenőmentes és magas színvonalú működéséért. Mi üzemeltetjük a maghálózatot, a hozzáférési hálózatot, az IP-hálózatot, az OSS-t, az IT-infrastruktúrát, az adatközpontokat és az ügyfélszolgálatot. Az ITIL-alapú incidens-, probléma- és változáskezelés biztosítja a 24/7 szolgáltatási támogatást. A kiesésmentes megoldások érdekében képzett és motivált kollégáinkkal szenvedélyesen dolgozunk a technológiák és üzemeltetési folyamatok fejlesztésén.

Mindig keresünk szenvedélyes, elkötelezett és tehetséges szakembereket a csapatunkba.

Vezetőség

Profile photo
Kübler-Andrási Judit
Vezérigazgató
Profile photo
Bóday Tamás
Kereskedelmi igazgató 
Profile photo
Erdélyi Emőke
HR-igazgató 
Profile photo
Gaszmann György
Digitalizációs és transzformációs igazgató 
Profile photo
Kozma Zsolt
Szabályozási és PR igazgató 
Profile photo
Kővári Balázs
Üzemeltetési igazgató 
Profile photo
Nagy Balázs
Hálózati stratégiai, tervezési és fejlesztési igazgató 
Profile photo
Seprényi Zoltán
Biztonsági igazgató 
Profile photo
Dr. W. Tóth Balázs, LL.M.
Jogi és megfelelőségi igazgató 
Profile photo
Urbancsok Kata
Pénzügyi igazgató 

Igazgatóság

Profile photo
Ötvös Tamás
Az igazgatóság elnöke 
Profile photo
Kübler-Andrási Judit
Az igazgatóság tagja 
Profile photo
Ing. Cába  Filip
Az igazgatóság tagja 

Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb távközlési infrastruktúra szolgáltatója vagyunk. 

Ha többet szeretne megtudni egy másik országban működő CETIN-ről: