Társadalmi szempontok

Az embereket helyezzük működésünk középpontjába

Scroll
Banner
Célkitűzéseink
Megértjük munkatársainkat és partnereinket. Folyamatosan fejlesztjük fogyasztói elkötelezettségi folyamatainkat annak érdekében, hogy a visszajelzések összegyűjtésével és beépítésével, folyamatosan javítani tudjuk szolgáltatásainkat, szolgáltatás portfóliónkat. Vállalati kultúránk, munkavállalói elkötelezettségünk és kapcsolati hatékonyságunk további javítása érdekében erősítjük az interakciót munkavállalóinkkal, és időt szánunk arra, hogy megértsük, mi hat rájuk és mi motiválja őket.

60%-os részvétel a munkavállalói elégedettségi felméréseken

Célunk az, hogy több mint 60%-os részvételi arányt érjünk el a céges elégedettségi felméréseken, és ezt az arányt minden évben javítsuk.

Kiterjedt well-being program, évente 12 rendezvénnyel  

Well-being programunkat úgy alakítottuk ki, hogy nagy hangsúlyt fektessen a munkavállalók általános fizikai és mentális egészségének javítására. Ezzel egyidejűleg célja, hogy minden alkalmazott számára elősegítse a munka és a magánélet egészséges egyensúlyát. A program aktivitások széles skáláját öleli fel, beleértve a sportmérkőzéseket, sportgyakorlatokat, szemináriumokat és workshopokat az egészséges táplálkozásról és a mentális egészségről.

0 munkahelyi baleset

A sérülések megelőzésére irányuló programjaink célja, hogy a súlyosnak minősített vagy halálos sérülések száma nulla legyen.

Egyenlő esélyek mindenkinek

Olyan tehetségfejlesztési programot hozunk létre, amely ösztönzi a nőket a karrierépítésre a CETIN Group-nál, és növeli a nők arányát a vezetői pozíciókban. Folytatni fogjuk STEMpowered by CETIN elnevezésű, 2023-ban indított CSR-programunkat, amelynek célja a nők részvételének erősítése a technológiai pozíciókban.

Támogatás a helyi közösségeknek és kapcsolódás hozzájuk

Együttműködünk szűkebb és tágabb környezetünkkel.  

Eredményeink

Rendszeres elégedettségi felmérés

A 2023-ban végzett felmérésekben munkavállalóink 65%-a részt vett.

Kiterjedt wellbeing program

A 2023-ban szervezett változatos wellbeing programjaink a mentális jóllétre irányuló kezdeményezések mellett egészségügyi témájú szemináriumokat, workshopokat és egészségügyi szűrővizsgálatokat kínáltak. A fizikai egészség is reflektorfénybe került: változatos sportaktivitásokat szerveztünk a túrázástól, a vízi sportoktól, az e-bike-tól, a via ferratától, a funkcionális edzéstől, a pingpong- és csocsóbajnokságokon keresztül kezdve a Rakovník-i Sportjátékokig és a CETIN Csoport 460 sportrajongójának részvételével zajló nemzetközi labdarúgótornáig. Büszkék vagyunk egyedülálló nagyköveti programunkra, amely lehetőséget ad kollégáinknak, hogy népszerűsítsenek egy sportágat, amelyet aztán mindannyian közösen kipróbálhatunk. Az irodában gyümölcsöt és gyümölcsleveket biztosítunk kollégáinknak.

0 munkahelyi baleset

2023-ban 0 súlyosnak vagy halálosnak minősített munkavállalói sérülés történt.

Egyenlő esélyek mindenkinek

2023-ban a Nők a Tudományban Egyesülettel (NaTE) együttműködve elindítottuk a STEMpowered by CETIN programot. A program fő célja, hogy a pályaválasztás előtt álló fiatal lányoknak olyan alternatívát mutasson, amelyre ritkán vagy egyáltalán nem gondolnak, és segítsen lebontani az előttük álló akadályokat. A teljes tanéven át tartó program során a 11. osztályos lányok számos képzésen és programon vesznek részt, és a CETIN Hungary karrier- és szakmai mentorai segítik őket.Emellett aktív résztvevői voltunk a NaTE által szervezett Lányok Napja rendezvénynek is: ezt a napot a hozzánk ellátogató tizenéves lányok támogatásának és bátorításának szenteljük, hogy azzá válhassanak, akivé szeretnének.A következő 12 hónap során a munkavállalói sokszínűségre, az esélyegyenlőségre és a munkavállalók döntéshozatalba történő bevonására fókuszáló (DEI) csoportszintű politikát vezetünk be, megkezdjük vezetőink továbbképzését a nem tudatos előítéletek elleni küzdelemben, és tehetségfejlesztési kezdeményezéseket indítunk helyi és csoportszinten egyaránt.

Támogatás a helyi közösségeknek és kapcsolódás hozzájuk

Fontos számunkra a helyi közösségek támogatása, ezért 2023 folyamán több programot is indítottunk ennek érdekében. Együttműködtünk a Határtalan Szív Alapítvánnyal, ennek keretében segítettük a hátrányos helyzetű fiatalok oktatásának helyt adó közösségi házuk felújítását. Karácsonykor kollégáink ajándékcsomagokat állítottak össze a gyerekeknek. Az irodánkban jótékonysági süteményvásárt szerveztünk, a befolyt összeget pedig a Heim Pál Gyermekkórháznak és a Bátor Tábornak adományoztuk.  Együttműködési megállapodásunk van két magyarországi egyetemmel, ami kiterjed a hallgatók gyakorlati oktatásának támogatására is.

Történetek, amelyeknek hatása van

Az SD-WAN technológia lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy az elavult tűzfalakat, routereket és WAN-optimalizáló eszközöket egyetlen eszközzel váltsák ki. Ez minimalizálja a hardverigényeket és az energiafogyasztást, emellett az egész stratégia fenntartható és magas biztonságot nyújt. Az elmúlt időszak jelentős visszhangot keltő eseményei, legyen szó járványokról vagy kibertámadásokról, kiemelt figyelmet irányítanak a kiberbiztonságra. Ezen kihívásokra reagálva a CETIN olyan biztonságos SD-WAN-megoldást kínál ügyfeleinek, amely nemcsak védelmet nyújt, hanem minimalizálja a hardveres infrastruktúra terjedelmét és csökkenti az energiafogyasztást is, ezáltal értéket teremtve ügyfelei számára. A CETIN által kínált megoldás összhangban van a vállalkozások azon céljaival is, hogy a digitális átállást környezetbarátabb módon valósítsák meg. Az adatvédelem és a kiberbiztonság ma már elengedhetetlen összetevői az üzleti életnek, mivel ezek részeit képezheti az alkalmazások felhőbe költöztetése, a papírmentesség, valamint az utazási igényeket és költségeket csökkentő új e-folyamatok bevezetése. Az ehhez vezető úton a szervezeteknek – fenntarthatósági kezdeményezéseik támogatása, illetve a felhalmozott informatikai eszközök számának csökkentése érdekében – gyakran korszerűsíteniük kell elavult hálózati és informatikai infrastruktúrájukat.
A CETIN Hungary egy rádió-hozzáférési hálózatra vonatkozó többszolgáltatós hálózatmegosztási együttműködés részese Magyarországon. Ez azt jelenti, hogy a CETIN által kiépített és üzemeltetett mobilhálózatot több kereskedelmi szolgáltató végfelhasználói számára nyújtott kommunikációs szolgáltatásokhoz is használják.
A pályaválasztás többnyire a középiskolában dől el, és a támogató környezet hiánya miatt kevesebb lány választ mérnöki és technológiai pályát – derül ki a CETIN Hungary Zrt. kutatásából. A független, integrált távközlési infrastruktúraszolgáltató ezen kíván változtatni azzal, hogy a Nők a Tudományban Egyesülettel (NaTE) partnerségben ingyenes tehetséggondozó programot indított középiskolás lányok számára.