Adatátviteli megoldásokat nyújtunk ügyfeleink igényeire

A CETIN Hungary arra törekszik, hogy személyre szabott és rugalmas szolgáltatásokat nyújtson B2B ügyfelei és azok végfelhasználói számára.

Mobil-hálózati szolgáltatások

A modern mobilhálózatok forradalmasították a mai digitális korban a kapcsolatteremtés és a kommunikáció módját. 2G, 3G, 4G és legújabb 5G mobilhálózatunk stabil és megbízható országos kommunikációs infrastruktúrát biztosít. A technológia fejlődésével a 4G és 5G mobilhálózatok gyorsabbá, megbízhatóbbá és hatalmas adatmennyiségek kezelésére alkalmasabbá váltak. A kis-cellás hálózatok és a fejlett antennarendszerek kiépítése széles körű lefedettséget és jobb jelerősséget biztosít még a sűrűn lakott területeken is. A CETIN Hungary zökkenőmentes mobilkapcsolati szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek Magyarország egész területén.

Szolgáltatásaink
 • Passzív infrastruktúra

 • Aktív RAN infrastruktúra

 • Körzethálózati átviteltechnikai megoldások

 • Helyszíni tervezés, építés, telepítés és karbantartás

 • Teljes körű hálózatfelügyelet

 • Hálózat üzemeltetés

 • Hálózatoptimalizálás

Adatátviteli és fejlett adatátviteli szolgáltatások

Szolgáltatásaink
 • Mobil magánhálózati megoldások

 • Szoftveralapú nagy kiterjedésű hálózatok (SD-WAN)

 • Vállalati menedzselt Wi-Fi

 • 5G kiscellák

 • Elosztott antennarendszerek

 • Adatátviteli szolgáltatások

Mobil magánhálózat

Privát 5G hálózattal a szervezetek teljes mértékben ellenőrizhetik hálózati infrastruktúrájukat, így biztosítva, hogy az érzékeny adatok és a kommunikáció biztonságban maradjon telephelyükön belül. A privát 5G hálózatok nagy megbízhatósága és alacsony késleltetési ideje lehetővé teszi a valós idejű kommunikációt és a zökkenőmentes csatlakozást a kritikus fontosságú alkalmazások számára. A privát 5G hálózatok továbbá testre szabhatók és rugalmasak, így a szervezetek a hálózatot saját egyedi igényeikhez igazíthatják. Prioritást adhatnak bizonyos alkalmazásoknak, szükség szerint oszthatják ki az erőforrásokat, és dedikált hálózati kapacitással rendelkezhetnek más felhasználók zavarása nélkül.

SD-WAN

A szoftveralapú nagy kiterjedésű hálózatok (SD-WAN) egyszerűsítik a hálózat kezelését és telepítését. A szoftveren keresztül központosított vezérlés lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy egyetlen felületről konfigurálják, felügyeljék és optimalizálják a hálózati erőforrásokat. Emellett növelik a hálózati teljesítményt és megbízhatóságot azáltal, hogy a forgalmat több kapcsolaton, például MPLS-en, szélessávú vagy mobilhálózaton keresztül, a valós idejű feltételek alapján intelligens módon továbbítják, így biztosítva a kritikus alkalmazások optimális teljesítményét.

Vállalati menedzselt Wi-Fi

A vállalati menedzselt Wi-Fi megoldás nagysebességű és megbízható internetkapcsolatot biztosít, ami a modern vállalkozások számára kritikus fontosságú a működés hatékonyságának fenntartásához. A skálázható és rugalmas kialakítású megoldás a kisvállalkozásoktól a nagyvállalatokig mindenféle méretű vállalkozás változatos igényeinek megfelel. Szolgáltatásunk szerves részét képezik a továbbfejlesztett biztonsági protokollok, amelyek megvédik az érzékeny vállalati adatokat a kiberfenyegetésekkel szemben. A megoldás magában foglalja az egyszerűsített menedzselést, beleértve a 24/7-es felügyeletet, karbantartást és támogatást, lehetővé téve a vállalkozásoknak, hogy a főtevékenységeikre koncentrálhassanak, a hálózatkezeléssel járó mindennapos gondok nélkül. Emellett testre szabható lefedettséget és intelligens elemzési lehetőségeket kínál, biztosítva a kiváló hálózati teljesítményt, és értékes betekintést nyújtva a felhasználói viselkedésbe és az erőforrás-kezelésbe.

5G Kiscellák

Az 5G kiscellák kompakt egységek, amelyeket olyan helyeken alkalmaznak az 5G hálózatok telepítéséhez, ahol a hagyományos nagy tornyok nem életképesek, így jelentős lépésnek számítanak a digitális átalakulás korszakában. Ezek az eszközök jelentősen javítják a hálózati kapacitást és lefedettséget a sűrűn lakott, illetve nehezen megközelíthető területeken, így gyorsabb és megbízhatóbb kapcsolatot biztosítanak. Az eszközök egyik legfontosabb jellemzője, hogy hálózatfüggetlenek, ami lehetővé teszi, hogy egyszerre több magyarországi szolgáltató hálózatát is támogassák, javítva a hálózati hatékonyságot és a felhasználói élményt. A zökkenőmentes integrációra tervezett eszközök könnyedén beilleszthetők a különböző környezetekbe, beleértve a városi tájakat és a beltéri helyszíneket is. Az ultraalacsony késleltetéshez és a nagy áteresztőképességhez elengedhetetlenül fontos 5G kiscellák kulcsfontosságúak az olyan fejlett technológiák alkalmazásához, mint a számítógépes látás és az intelligens városok.

Elosztott antennarendszerek

Az elosztott antennarendszerek (DAS) olyan egymástól térben elkülönített antennacsomópontok hálózatai, amelyek egy közös forráshoz kapcsolódnak egy átviteli médiumon keresztül, egy földrajzi területen vagy struktúrán belül nyújtva vezeték nélküli szolgáltatást. A DAS a legkülönbözőbb környezetekben kínál számos előnyt a vezeték nélküli kommunikáció javításában. Először is, a DAS növeli a hálózati lefedettséget és kapacitást azáltal, hogy több antennát helyez el egy épület, egyetem vagy más nagy terület stratégiai pontjain. Ez segít mérsékelni a jelcsökkenés és a holt zónák hatását, így biztosítva a felhasználók számára az egyenletes és megbízható vezeték nélküli élményt. Másodszor, a DAS több frekvenciasávot és technológiát támogat – például 2G, 3G, 4G és 5G –, lehetővé téve a különböző eszközök és szolgáltatások zökkenőmentes csatlakozását.

Adatátviteli szolgáltatások

A CETIN Hungary biztonságos és megbízható hálózatot biztosít azon partnerei számára, akik adat-, hang- és internetszolgáltatásokat nyújtanak. A technológiák széles skáláját felhasználva optimális megoldásokat tervezünk 1 Mbps-tól 100 Gbps-ig terjedő sebességgel. Magyarországon több városban is képesek vagyunk adatkapcsolatot biztosítani, jelenléti pontokkal (PoP) rendelkezünk a DATAPLEX-ben, a DATANEUM-ban és a SZTAKI-ban. A CETIN nemzetközi PoP-jai olyan európai városokban találhatók, mint Frankfurt, Prága, Bécs, Szófia és Belgrád. 

Informatikai szolgáltatások

Az informatikai támogatáson és menedzselésen keresztül kínált technológiai funkciók minden szervezetben alapvető fontosságú. Megfelelő IT-menedzsment nélkül a vállalkozások nem tudják hatékonyan kezelni a biztonsági kockázatokat, biztosítani az erőteljes összeköttetést és a választott IT-megoldások egyenletes teljesítményét. A CETIN Hungary tárhelyszolgáltatás, infrastruktúra mint szolgáltatás vagy informatikai infrastruktúra kiszervezése formájában nyújt informatikai szolgáltatásokat azoknak a partnereknek, akiknek adatközpontokra, szerverekre, Linux vagy Windows operációs rendszerek támogatására, virtualizációra és adatbázisokra van szükségük. Segítünk megtervezni az ideális informatikai megoldást, amely megfelel partnereink egyedi igényeinek és kihívásainak.
Szolgáltatásaink
 • Adatközpontok és szerverek
 • Linux vagy Windows operációs rendszerek támogatása 
 • Virtualizáció és adatbázis hosting
 • IT-infrastruktúra kiszervezése 

Biztonság

Az online világ megváltoztatta a világunkat, korlátlan lehetőségeket és információt kínálva, de ennek ára van. A kiberbiztonsági fenyegetések folyamatos növekedése és egyre összetettebbé válása egyre nagyobb veszélyt jelent, és bármely szervezetet vagy magánszemélyt sebezhetővé tehet. A CETIN Hungary-nél az a feladatunk, hogy megvédjük partnereink adatait, rendszereit és hálózatait a láthatatlan támadóktól azáltal, hogy végponttól végpontig tartó biztonsági szolgáltatásokat nyújtunk az architektúra tervezésétől és a megoldás integrációjától kezdve az üzemeltetésen és karbantartáson át a monitoringig és egyéb SOC képességekig. Jelentős beruházásokat teszünk az észlelésbe és a fenyegetések elemzésébe, valamint a végfelhasználók védelmét szolgáló biztonsági, technológiai és platformmenedzsmentbe. A CETIN Hungary legfontosabb prioritása az ügyfélközpontúság.
Szolgáltatásaink
 • Komplex hálózati biztonsági megoldások tervezése és integrálása
 • Biztonsági tanácsadás és audit
 • Kiberbiztonsági események kezelése
 • A sebezhetőségek azonosítása, értékelése és kezelése
 • Fenyegetések kezelése
 • Hálózati és periméter-biztonság
 • Komplex végpontbiztonsági megoldások tervezése és integrálása

Lépjen kapcsolatba velünk

Szöveg az azonosításhoz CAPTCHA frissítése
*Kötelezően kitöltendő