Fenntarthatóság

A CETIN-nél elkötelezetten dolgozunk a fenntartható adatátvitelért

Scroll
Banner

Célkitűzéseink

A CETIN Hungary célja, hogy valóban fenntartható adatátviteli megoldásokat biztosítson, amely társadalmi, környezeti és üzleti előnyökkel jár az emberek, a vállalatok és a társadalom számára egyaránt. Üzleti modellünk lehetővé teszi számunkra, hogy mind a sűrűn lakott városokat, mind a kisebb településeket is kiszolgáljuk. A hálózati biztonság terén pedig nem kötünk kompromisszumokat.

Technológia

Nagyobb sebességre kapcsoljuk a technológiát a fenntartható jövőért

A CETIN Hungary-nél szenvedélyesen szeretjük a technológiát, amely létezésünk gerince. Célunk, hogy felgyorsítsuk a digitális technológia elterjedését minden olyan helyszínen, ahol működünk. Kiváló minőségű hálózatokat tervezünk, építünk és üzemeltetünk, és kompromisszumok nélküli innovatív megoldásokat kínálunk a biztonság terén.

Környezet

Csökkentjük a környezetre gyakorolt hatásunkat

Tisztában vagyunk a kiterjedt távközlési hálózati infrastruktúra üzemeltetésével és a több millió ügyfélnek nyújtott szolgáltatásokkal járó környezeti felelősséggel. Törekszünk arra, hogy minimalizáljuk üzleti tevékenységünk környezetre gyakorolt hatását, és betartjuk az összes környezetvédelmi vonatkozású jogi és egyéb előírást. ​

Társadalom

Az embereket helyezzük üzletünk fókuszába

Folyamatosan fejlesztjük fogyasztói elkötelezettségi folyamatainkat annak érdekében, hogy a visszajelzések összegyűjtésével és beépítésével, folyamatosan javítani tudjuk szolgáltatásainkat, szolgáltatás portfóliónkat. Vállalati kultúránk, munkavállalói elkötelezettségünk és kapcsolati hatékonyságunk további javítása érdekében erősítjük az interakciót munkavállalóinkkal, és időt szánunk arra, hogy megértsük, mi hat rájuk és mi motiválja őket.

Transzparencia

Etikus, átlátható és tisztességes működés

Az egyének biztonságáért, egészségéért és jóllétéért való felelősségvállalás a működésünk minden szakaszában érvényesül, beleértve az ellátási láncokat is. Politikánk szerint olyan beszállítókkal dolgozunk együtt, akik a CETIN Hungary szociális és környezetvédelmi normáival azonos szabályok betartására törekszenek.

Történetek, amelyeknek hatása van

Nézze meg hogyan haladunk a fenntarthatóság és a karbonsemlegesség felé
Az SD-WAN technológia lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy az elavult tűzfalakat, routereket és WAN-optimalizáló eszközöket egyetlen eszközzel váltsák ki. Ez minimalizálja a hardverigényeket és az energiafogyasztást, emellett az egész stratégia fenntartható és magas biztonságot nyújt. Az elmúlt időszak jelentős visszhangot keltő eseményei, legyen szó járványokról vagy kibertámadásokról, kiemelt figyelmet irányítanak a kiberbiztonságra. Ezen kihívásokra reagálva a CETIN olyan biztonságos SD-WAN-megoldást kínál ügyfeleinek, amely nemcsak védelmet nyújt, hanem minimalizálja a hardveres infrastruktúra terjedelmét és csökkenti az energiafogyasztást is, ezáltal értéket teremtve ügyfelei számára. A CETIN által kínált megoldás összhangban van a vállalkozások azon céljaival is, hogy a digitális átállást környezetbarátabb módon valósítsák meg. Az adatvédelem és a kiberbiztonság ma már elengedhetetlen összetevői az üzleti életnek, mivel ezek részeit képezheti az alkalmazások felhőbe költöztetése, a papírmentesség, valamint az utazási igényeket és költségeket csökkentő új e-folyamatok bevezetése. Az ehhez vezető úton a szervezeteknek – fenntarthatósági kezdeményezéseik támogatása, illetve a felhalmozott informatikai eszközök számának csökkentése érdekében – gyakran korszerűsíteniük kell elavult hálózati és informatikai infrastruktúrájukat.
A CETIN Hungary egy rádió-hozzáférési hálózatra vonatkozó többszolgáltatós hálózatmegosztási együttműködés részese Magyarországon. Ez azt jelenti, hogy a CETIN által kiépített és üzemeltetett mobilhálózatot több kereskedelmi szolgáltató végfelhasználói számára nyújtott kommunikációs szolgáltatásokhoz is használják.
A pályaválasztás többnyire a középiskolában dől el, és a támogató környezet hiánya miatt kevesebb lány választ mérnöki és technológiai pályát – derül ki a CETIN Hungary Zrt. kutatásából. A független, integrált távközlési infrastruktúraszolgáltató ezen kíván változtatni azzal, hogy a Nők a Tudományban Egyesülettel (NaTE) partnerségben ingyenes tehetséggondozó programot indított középiskolás lányok számára.

Letölthető dokumentumok